اهمیت بیزینس کوچینگ برای کسب و کارها
اگر به دنبال کسب موفقیت های بیشتر در کسب و کار خود هستید، حتما درباره بیزینس کوچینگ برای کسب و کارها شنیده اید. در دنیای امروزه کسب و کارهای بسیاری در زمینه های مختلف وجود دارند که به سرعت در حال پیشرفت هستند. در کنار این فضای رقابتی تلاش برای همگام شدن با تغییرات صنعت نیز کار آسانی نخواهد بود.
بیزینس کوچینگ به شما در رسیدن به این هدف کمک می کند. اما کوچینگ چه تاثیری در موفقیت کسب و کار ما دارد؟ مزایای استفاده از کوچینگ کسب و کار چیست؟
اگر این پرسش ها ذهن شما را به خود مشغول کرده است، با ما در ادامه این مقاله همراه باشید. قصد داریم پاسخی کامل و جامع به پرسش های شما دهیم.
چرا به بیزینس کوچینگ برای کسب و کارها نیاز داریم؟
مدیر موفق شخصی است که در استراتژی های فروش، بازاریابی و مدیریت نوآوری داشته باشد. هیچ تفاوتی ندارد که کسب و کار شما نوپا باشد یا چند دهه تجربه را پشت سر گذاشته باشد. آن چیزی که اهمیت دارد، حرکت هوشمندانه به سمت موفقیت است.
این هدف تنها با دانش کافی و لازم محقق می شود که بیزینس کوچینگ تمام این ویژگی ها را دارد. اما بیزینس کوچینگ چیست؟
در مقاله ای جداگانه این نوع از کوچینگ را به طور کامل معرفی کرده ایم. اما اگر بخواهیم به صورت مختصر بیان کنیم، در مربیگری کسب و کار یا کوچینگ کارآفرینی، مربی به مراجعه کننده خود کمک می کند که به اهداف کسب و کاری خود برسد. حال این مراجعه کننده ممکن است یک کارآفرین باشد یا یک شرکت با سابقه طولانی مدت.
در بیزینس کوچینگ برای کسب و کارها مربی به مالکان کسب و کار می آموزد که چگونه بخش های مختلف کسب و کار خود را به کمک تکنیک ها، تجارب اختصاصی و ابزارهای حرفه ای توسعه دهد.
بنابراین اگر به دنبال موفقیت بیشتر در کسب و کار خود هستید، راهکارهای مربی به شما در این زمینه کمک خواهد کرد.
چگونه بیزینس کوچینگ در رشد کسب و کارها تاثیر می گذارد؟
در واقع بیزینس کوچینگ فرآیندی است که در طی آن به مدیران کسب و کار برای رشد و موفقیت در مسیر خود کمک می کند. در این فرآیند ابتدا آینده کسب و کار را مشخص می کنند و فرآیند رشد را نیز در راستای همگام سازی اهداف و استراتژی های ذهنی به کار می گیرند.
در واقع یک کوچ یا مربی به مدیر کمک می کند که هدف از رشد کسب و کار را برای خود مشخص کند. از تاثیر آن در زندگی دیگران نیز آگاه شود. در قدم بعدی بیزینس کوچ مدیر را تشویق می کند که ضمن کنترل ریسک ها اقداماتی موثر در راستای پیشببرد اهداف خود انجام دهد.
اما منظور از اقدامات موثر چیست؟ موثر به این معناست که اقدامات شما آموزش های سریع و کم هزینه به دنبال داشته باشند. با تکرار این اقدامات و افزایش یادگیری پاسخ بسیاری از مسائل برای مدیران روشن خواهد شد.
از دیگر مزایای بیزینس کوچینگ برای کسب و کارها این است که مربی بر مهارت های شما تمرکز می کند و آن ها را ارتقا می دهد. این فرد شما را در مسیر برنامه ریزی، ارائه راهکارهای جدید و اجرای آن ها همراهی خواهد کرد.
مربی به شما آموزش می دهد که ابتدا باید نیازسنجی کنید. سپس در راستای اجرای اهداف مشاوره ها و آموزش های لازم را در اختیار شما قرار می دهد و در کنار شما باقی می ماند که مشکلات احتمالی را پشت سر بگذارید.
تاثیر و اهمیت بیزینس کوچینگ برای کسب و کارهای جدید
اگر ایده ای جدید در ذهن دارید و به دنبال راهی برای پیاده سازی آن هستید، توصیه می کنیم مشورت با یک بیزینس کوچر را در اولویت قرار دهید.
مربی برای انجام روند کار به شما مشاوره می دهند. استراتژی های بلند مدت و کوتاه مدت را تعیین می کنند. این افراد به خوبی می دانند که چگونه کسب و کار شما را به مرحله بعدی برسانند.
یک بیزینس کوچر نه تنها در بهبود عملکرد مدیران تاثیر دارد، بلکه فشارهای کاری را نیز کاهش می دهد. به این ترتیب با وجود یک مربی چالش ها و فشارهای کاری را به آسانی پشت سر خواهید گذاشت.
با کاربردهای بیزینس کوچینگ برای کسب و کارها آشنا شوید
شاید هنوز متوجه نشده اید که یک مربی به چه اندازه در راه اندازی و موفقیت کسب و کار شما تاثیر خواهد داشت. از این رو قصد داریم شما را با فواید داشتن مربی در این زمینه آشنا کنیم. از جمله کاربردهای بیزینس کوچینگ به موارد زیر اشاره می کنیم:
- راه اندازی کسب و کار و قرار گرفتن در مسیر رشد آن؛
- افزایش فروش، درآمد و سودآوری؛
- کاهش هزینه های غیرضروری؛
- کاهش نرخ خروج کارکنان؛
- افزایش جذابیت کار و نگه داشتن استعدادها؛
- مدیریت ارتباط با مشتریان؛
- کمک به افزایش اثربخشی استراتژی های بازاریابی؛
- افزایش سهم در بازار رقابت و سهم جایاه ذهنی مشتری؛
- توسعه بازار و ورود به بازارهای جدید.
در بیزینس کوچینگ چه چیزی در انتظار ما است؟
اگر تا به حال با فرآیندهای کوچینگ مواجه نشده اید، حتما این سوال برای شما پیش آمده است که در این فرآیند دقیقا چه اتفاقی می افتد؟
بیزینس کوچینگ برای کسب و کارها نیز مانند سایر کوچینگ ها فرآیندی است که با عقد قرارداد میان کوچ یا همان مربی و کوچی یا همان مراجعه کننده آغاز می شود. این قرارداد به این منظور بسته می شود که مراجعه کننده در مدت زمان معین به نتایج مشخصی دست پیدا کند.
در این فرآیند هر کدام از این افراد وظایف مخصوص به خود را دارند. مراجعه کننده باید اقدامات تعریف شده در جلسات کوچینگ را انجام دهد. در مورد نتایج این اقدامات به مربی خود گزارش دهد.
مربی نیز با استفاده از مهارت های پایه کوچینگ مانند گوش کردن، پرسیدن و دعوت به اقدام مراجعه کننده را به انجام دادن اقدامات و یادگیری از آن ها ترغیب کند. همچنین مربی به کوچی کمک می کند که از چالش های پیش رو، موانع درونی و بیرونی عبور کند.
بیزینس کوچینگ و مزایای آن
حال که با فرآیند کوچینگ و تاثیر آن در کسب و کارها آشنا شدید. می دانید که این فرآیند به چه اندازه در موفقیت شما تاثیر گذار است. یک مربی نه تنها در افزایش درآمد تاثیر دارد. بلکه شما را به یک رهبر تاثیرگذار و قدرتمند تبدیل خواهد کرد. به این ترتیب با تشکیل تیمی از کارمندان با استعداد حتی در شرایط سخت نیز پیشرفت خواهید کرد. اگر به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با نقش بیزینس کوچینگ برای کسب و کارهای کوچک و بزرگ هستید، مقالات بعدی را از دست ندهید.
دیدگاهتان را بنویسید