ضرورت وجود بیزینس کوچ در استارتاپ
چهار روش برای کمک گرفتن از دیگران وجود دارد که شامل: منتورینگ، کوچینگ، مشاوره، آموزش میباشد. در این مقاله به شناخت ضرورت وجود بیزینس کوچ در استارتاپ میپردازیم. کوچینگ فرآیندی است که به شما، در رسیدن به مسیر دلخواهتان (وضعیت مطلوبتان) در زمان بسیار کوتاه کمک میکند تا موفقیتی که در زندگی خواهان آن هستید به دست آورید. فرآیندی که به تنهایی نمیتوانید به آن دست پیدا کنید.
در بیزینس کوچینگ موضوع دربارهی حل مسئله نیست اما مسائل حل میشوند. موضوع دربارهی عملکرد نیست اما عملکرد بهبود مییابد. موضوع دربارهی هدف نیست اما اهداف سادهتر بدست میآیند. موضوع دربارهي نتایح نیست اما نتایج به صورت طبیعی بهبود مییابند.
انواع کوچینگ
- کوچینگ رهبری
- بیزینس کوچینگ
- کوچینگ عملکرد
- لایف کوچینگ
- کوچینگ شغلی
کوچهای شخصی فقط در رسیدن به اهداف فردی شما را کمک میکنند. کوچهای شغلی فقط در رسیدن به اهداف شغلی به شما کمک می کنند. و سایر کوچ ها هم به همین شکل در زمینه خاص خودشان میتوانند به شما کمک کنند. باید توجه داشت که موضوع یافتن یک کوچ از دستهی مناسب نیست بلکه مراجع باید کوچ مناسب برای آن مقطع زندگی خود را پیدا کنند.
بیزینس کوچ در استارتاپ
به یاد داشته باشید که بزرگترین رقابت با خودتان است. اغلب صاحبان کسب و کار معتقدند که پاسخ همه سوالات را می دانند و درخواست کمک کردن نشانه شکست خوردن است در صورتیکه اینگونه نیست.
داشتن یک بیزینس کوچ در استارتاپ بسیار مفید و ضروری است چرا که سبب موارد زیر میشود:
- بهینه سازی عملکرد
- رسیدن به بیشترین تواناییهای بالقوه
- افزایش اعتماد به نفس
- شناسایی نقاط قوت و ضعف
- بهبود استراتژیهای مدیریتی
- ایجاد تعادل بین کار و زندگی
بهینهسازی عملکرد؛ از مزایای وجود بیزینس کوچ در استارتاپ
وجود یک بیزینس کوچ در استارتاپ سبب میشود که فرد دیگری به کسب و کار شما نگاه کند و اقدامات شما را ببیند و شاهد تصمیمات شما باشد و چنانچه یک بیزینس کوچ در استارتاپ در کنار شما باشد، آموزشهایی را به شما و تیمتان میدهد و اطمینان حاصل میکند که هریک از شما از بهترین سیستمها، ابزارها و تکنیک ها استفاده کنید و به این صورت سبب بهینه سازی عملکرد شما میشود.
همچنین کوچ مسیر میانبر را به شما نشان میدهد و یا در صورت لزوم سبب تغییر مناسب در تصمیمات شما میشود تا با مدیریت زمان و رشد در جهت درست سبب بهینهسازی عملکرد شما شود.
به طور کلی میتوان گفت که وجود بیزینس کوچ در استارتاپ سبب میشود تا از همان ابتدا کسب و کار شما را تجزیه و تحلیل و در هدفگذاری و برنامه ریزی به شما کمک کند. همچنین در زمان اجرا در کنار شما باشد تا به بهترین شکل ممکن عملکرد کسب و کارتان را بهبود بخشید.
رسیدن به بیشترین تواناییهای بالقوه
در صورتیکه یک بیزینس کوچ در استارتاپ حضور داشته باشد سبب میشود که در همان ابتدا به شما یک چشم هدفمند دهد و باعث رسیدن به بیشترین تواناییهای بالقوه در شما شود. به عبارت دیگر کوچ سبب آزادسازی پتانسیل و ظرفیتهای موجود میشود. یک بیزینس کوچ بعد از اینکه استعدادها و تواناییهایتان را به شما نشان داد به شما کمک میکند تا با بهرهگیری از پتانسیلهایتان به بیشترین بازدهی دست پیدا کنید.
گاهی وقتها دلیل عدم موفقیت و کند بودن سرعت شما در طی کردن مسیر موفقیت و پیشرفت عدم شناخت شما نسبت به تواناییها و استعدادهایتان است که چنانچه بیزینسکوچ دراستارتاپ همراه شما حضور داشته باشد در همان ابتدا با نشان دادن آنها به خودتان، شما را برای طی نکردن مسیر اشتباه و عدم هدررفت زمان و انرژیتان کمک میکند.
افزایش اعتماد به نفس و شناسایی نقاط قوت و ضعف
زمانیکه شما مشغول بازی کردن هستید اگر یک بیزینس کوچ در استارتاپ کسب وکار شما حضور داشته باشد بازی شما را میبیند و به شما کمک میکند تا بهتر شوید و نقاط ضعف و قوت شما را به خودتان نشان میدهد و از طرفی سبب افزایش اعتماد به نفس در شما میشود. بیزینس کوچ نیروی انگیزشی و ترغیب کننده و لذتبخش در یادگیری است.
بیزینس کوچ با توجه به نقاط قوت و ضعفتان مسیر درست را به شما نشان میدهد و یا با تقویت و اصلاح نقاط ضعفتان سبب سرعتدهی و افزایش بازدهی عملکردتان میشود. در ادامه اینکه حضور یک بیزینس کوچ در استارتاپ به شما کمک میکند که از حاشیه امن خود خارج شوید.
بهبود استراتژیهای مدیریتی
دقت کنید که شما برای مقصد و هدف باید استراتژی داشته باشید، بنابراین وجود بیزینس کوچ در استارتاپ به شما در تعیین استراتژی کسب و کارتان کمک میکند چرا که به منابع بیشتری دسترسی دارد. از طرفی شما مشغول هستید و موارد زیادی را دارید که باید به آنها رسیدگی کنید: تیم، مشتریان، بازاریابی، فروش، مسائل مالی، برنامهریزی سیستم و تعیین استراتژیهای فکریتان.
بنابراین بیزینس کوچ با تمرکز بر عملکرد و با استفاده از ظرفیتهای موجود سبب بهبود استراتژی های مدیریتی میشود. یک بیزینس کوچ میتواند با آموختن فوت و فن ها، عملی کردن ایدهها، تصحیح سریع استباهات، و با نظر تخصصی و آگاه و بی طرف خود سبب بهبود استراتژی مدیریتی شما شود.
ایجاد تعادل بین کار و زندگی با وجود بیزینس کوچ در استارتاپ
آیا شما وقت دارید که بر سر همهی بخشهای کسب و کارتان باشید؟ خیر. وجود بیزینس کوچ در استارتاپ به شما کمک میکند تا کسی را در کنار خودتان داشته باشید. کسی وارد این شغل میشود که از همهی استراتژیهای پیشرفته برای رشد کسب و کار مطلع است. کوچ با استفاده بهینه از زمان سبب ایجاد تعادل بین زندگی و کار شما میشود. بیشتر افراد فقط روی کسب معاش زندگی متمرکز بوده و چطور زندگی کردن را قربانی میکنند. دقیقا در تعادل بین این دو مهارت است که به وضعیت سیال بهینه میرسیم.
اهرمی که در نهایت به آن نیاز دارید پاسخگو بودن است. به این فکر کنید که تیم شما پاسخگو باشند تا بتوانید کسب و کار را در مسیر درست حفظ کنید. اما شما به عنوان یک صاحب کسب وکارنسبت به چه کسی پاسخگو هستید؟ اگر شما یک بیزینس کوچ در استارتاپ داشته باشید شما شخصا جلسات هفتگی با بیزینس کوچ خواهید داشت تا به شما کمک کند در مسیری که قصد دارید آن را ادامه دهید، باقی بمانید و همچنان به سمت سطح بعدی کسب و کار خود درآن ادامه مسیر دهید.
دیدگاهتان را بنویسید