در قرنطینه چه کنیم؛ ۷ مورد از عادت های دوران قرنطینه
طی یکی دو سال گذشته، «قرنطینه» وضعیتی بود که تقریبا همه افراد در تمام جهان با اون دست و پنجه نرم کردند. ناگهان زمان زیادی برای استراحت و تمدد اعصاب ایجاد شد؛ علاقه به خرید آنلاین سر به فلک کشید. سرگرمی هایی که نیازمند مسافرت و ارتباط با افراد دیگه نبود، افزایش پیدا کرد. توی این مطلب به ۷ مورد از عادت های دوران قرنطینه که برگرفته از تجربه های افراد مختلف در سراسر جهان بوده و اینکه در قرنطینه چه کنیم، می پردازیم.
همچنین، فعالیتهایی مثل ورزش های انفرادی و تماشای آثار هنری و صنایع دستی با استقبال گسترده ای مواجه شد. همین موضوع سبب شد تا افراد زیادی استعدادها و علاقشون رو کشف کنند.
برای پختن نان در قرنطینه چه کنیم؟
پختن انواع نان یکی دیگه از عادت های دوران قرنطینه بود. طوری که به خاطر استقبال چشمگیر افراد و بازدیدهای گسترده از ویدیوهای آموزشی برای یادگیری روش های پخت نان و شیرینی با استفاده از اجاق گاز، با کمبود مخمر مواجه بودیم!
یوتیوب و سایر وب سایت ها ویدیوهای زیادی دارن که نحوه پختن نان، کلوچه و کیک رو به خوبی آموزش میده.
پرورش گل و گیاه
پرورش انواع گیاهان خوراکی و گل ها از عادت های دوران قرنطینه بود. به خاطر بروز بیماری واگیردار مردم نمی خواستن برای خرید مواد غذایی دائم به فروشگاها سر بزنن. بنابراین تصمیم گرفتن برای تامین برخی از این مواد خوراکی و همچنین برای زیباتر شدن محیط اطرافشون، گل و گیاه، سبزی و میوه جات پرورش بدن.
حتی یک باغچه یا گلدان کوچک توی بالکن میتونه غنیمت باشه. برای اینکه رنگ های روشن و شاد رو به محیط زندگی شما اضافه میکنه.
همچنین میزها، طاقچه های شیشه ای، بالکن ها، پاسیوها و حیاط خانه به عنوان فضاهایی ایده آل برای رشد و نگهداری گیاهان در هر شکل و اندازه شناخته میشن.
بر ای انجام روتین های ورزشی در قرنطینه چه کنیم؟
به این خاطر که مردم فرصت کافی برای تماشای فیلم های مورد علاقه شون رو داشتن. فکر می کردند چطور میتونن شبیه به قهرمانان محبوبشون باشند. فراهم کردن لیستی از برنامه های تمرینی ابرقهرمانان و تطبیق دادنشون با توانایی های فیزیکی و محدودیت های زمانی جزو ۷ مورد از عادت های دوران قرنطینه بود.
برخی از افراد به بهترین شکل روزمرگی می کردن. در حالی که سایرین عاشق تمرین و عادت کردن به یک روتین ورزشی برای بهبود وضعیت عمومی بودند. سطح توانایی تون مهم نیست؛ ممکنه که بخواید ۱۰ دقیقه تا یک ساعت رو به تمرین اختصاص بدید.
مطلب پیشنهادی: مهارت هایی برای رفع بیکاری؛ ۷ مهارت پولساز که باید یاد بگیرید
تماشای نمایش ها و فیلم های مورد علاقه
به لطف سرویس های گوناگون پخش آنلاین، مردم می تونستن هر نمایش یا فیلمی رو که می خوان به راحتی توی خونه تماشا کنند. بسیاری از افرادی که قبلا زمان کافی برای این کار رو نداشتن از این امکان استفاده کردن می تونستن تمام برنامه ها رو دنبال کنند.
سرویس هایی مثل آمازون پرایم، نتفلیکس و هولو با کمک افرادی که برای پر کردن اوقات فراغت خود اشتراک می خریدن. فعالیتشون رو شروع کردند. این سرویس ها برنامه های متناسب با رده های سنی مختلف دارند. همچنین کودکان هم می تونن برای تماشای برنامه ها همراه با دوستانشون از این امکانات استفاده کنند. با یک سرچ ساده در این اپلیکیشن ها ایده های زیادی برای اینکه در قرنطینه چه کنیم در اختیار ما قرار میگیره.
کتابخوانی و استفاده از کتابخوان های الکترونیکی
متاسفانه با وجود سرویس های پخش آنلاین، کتاب ها کمتر مورد توجه قرار گرفتند. با این حال، کتابخوانی توسط طرفداران کتاب های الکترونیکی یه نمونه دیگه از عادت های دوران قرنطینه بود.
استفاده از تبلت، کیندلز و تلفن های همراه به خاطر توانایی شون برای نگهداری کتابخانه های الکترونیکی، به سرعت فراگیر شد. همچنین، آمار و ارقام نشون میداد که میزان خرید کتاب های فیزیکی توسط افرادی که ترجیح می دادند صفحات کتاب رو ورق بزنند. افزایش پیدا کرد.
علت این بود که مردم فرصت زیادی داشتند که مجموعه کتاب های دلخواهشون رو بخونند. دنیاهای جدیدی کشف کنند و با نویسندگان مختلف آشنا بشن. همچنین می تونستند کتاب های مورد علاقه شون رو مرور کنند. نتیجه مطالعات شون رو با دیگران به اشتراک بزارن.
برای فعالیت های هنری و صنایع دستی در قرنطینه چه کنیم؟
در دوران قرنطینه عرضه و فروش محصولات هنری و صنایع دستی در آمازون و سایر سایت های فروش آنلاین افزایش چشمگیری داشت. افرادی که علاقه مند به خلق آثار هنری بودند، زمان کافی برای یادگیری مهارت هایی مانند نقاشی، بافندگی، گلدوزی و قلاب بافی داشتند. مهارت هایی که نیازمند تمرین پیوسته و صبوری است.
هنرها و صنایع دستی طی یک سال گذشته جزو عادت های دوران قرنطینه و دارای بیشترین میزان بازدید بودن. بسیاری از افراد ترجیح میدن در این شرایط به فعالیتهایی بپردازند که قبلا فرصتی برای انجام دادنشون نداشتن.
آموزش آشپزی
آشپزی و پختن انواع غذاها و دسرها جزو ۷ مورد از عادت های دوران قرنطینه و از سرگرمی های محبوب مردم بود. حتی اگر هیچ گاه آشپز ماهری نبودید، در این دوران می تونستید از یک کتاب آشپزی کمک بگیرید. همچنین می تونید ویدیوهای آموزش آشپزی رو توی وب سایت های مختلف و یوتیوب دنبال کنید.
ممکنه که توی خونه تنها بوده باشید که این یک مزیت محسوب میشه. چون در صورتی که هنگام پخت غذا و دسر خرابکاری به بار بیارید، کسی متوجه نمیشه. مگر اینکه خودتون تصمیم بگیرید که این موارد رو با دیگران به اشتراک بذارید.
مردم در این دوران با تست کردن طعم های جدید، سبک های مختلف آشپزی و دستور پخت های گوناگون سرگرم شدن. همچنین تلاش کردند دستور العمل هایی رو که از زمان قدیم به جا مونده، تکمیل کنند.
کلام آخر
سال گذشته برای بسیاری از کشورها سالی متفاوت و پر از فراز و نشیب بود. مردم به تدریج یاد گرفتن که چطور اوقات فراغتشون رو پر کنند. بسیاری از افراد ترجیح دادن که میزان بهره وری در کارشون رو بالا ببرند و تجربه های جدیدی کسب کنند. این ۷ مورد از عادت های دوران قرنطینه تنها نمونه کوچکی از مواردی است که مردم در سراسر جهان سرگرم انجام دادنشون بودند.
دیدگاهتان را بنویسید